Elérhetőségünk:

2000 Szentendre, Kadarka u. 46.
Mobil:    0630 311-00-54
Levelek, Képek küldése: sreklam@sreklam.hu
Háttér: Nicholas Santa

Tevékenységeink: Digitális nyomtatás, Cégtábla készítés, Reklámtábla, Reklámtábla készítés, molinó, plakátnyomtatás, reklámponyva,
autó és portáldekoráció, autóreklám, fóliavágás, kültéri nyomtatás, beltéri nyomtatás, térbetű, plasztíkus betű készítése, fényreklám, Roll-up, PP banner, one way vision (perforált) fólia, reklámeszköz.
Mindezt rövid határidővel minőségi kivitelben közvetlenül a kivitelezőtől rendelheti meg. Kérjen árajánlatot.
Reklám és Címfestő

Magunkról 

Reklámműhelyünk mint harmadik generációs cég,

1982 óta folytatja tevékenységét. Reklámfestéssel előttem nagyapám és édesapám is foglalkozott a Mozik a Nagycirkusz és a  különböző rendezvények molinó anyagra történő kézi festésével.

Én mint unoka 1982 óta foglalkozom vállalkozóként cím és reklámfestéssel.

A szüleimnek és  mint  képzőművészeti vállalat dolgozójának valamint akkori kiváló főnökömnek, címfestő kollégáimnak köszönhetem az alapokat.

Indulásunktól törekedtünk arra, hogy a lehető legjobb anyagok felhasználásával a legjobb minőséget érjük el cégtábla és reklámtábla  festése közben. Később profilunkat a számítógépes betűvágásra  bővítettük, majd a digitális nyomtatás került előtérbe, ahol a reklámfestés és cégtáblakészítés során megszerzett tapasztalatainkat felhasználhattuk.

Mára már a reklámfal festéstől a  kor követelményeinek hatására plasztikus/térhatású/ betűig,  a 3D -s autó dekorációig, ponyvareklámig fejlődtünk.

Schaffer Reklám Kft.

Schaffer István

Munkavállalás az ország egész területén.

Szentendrén,  Dunakanyarban, Budapesten, III. ker.  Pomázon,  Budakalászon,  Esztergomban,  Tahitótfaluban,  Leányfalun, Dunabogdány.