Elérhetőségünk:

2000 Szentendre, Kadarka u. 46.
Mobil:    0630 311-00-54
Levelek, Képek küldése: sreklam@sreklam.hu
Háttér: Nicholas Santa

Tevékenységeink: Digitális nyomtatás, Cégtábla készítés, Reklámtábla, Reklámtábla készítés, molinó, plakátnyomtatás, reklámponyva,
autó és portáldekoráció, autóreklám, fóliavágás, kültéri nyomtatás, beltéri nyomtatás, térbetű, plasztíkus betű készítése, fényreklám, Roll-up, PP banner, one way vision (perforált) fólia, reklámeszköz.
Mindezt rövid határidővel minőségi kivitelben közvetlenül a kivitelezőtől rendelheti meg. Kérjen árajánlatot.

Üvegdekoráció készítés, kirakat dekoráció, matrica készítés,  one way vision nyomtatás üvegfelületekre..
Beltéri habbetű, plasztikusbetű készítése
Dekoráció-jelentése: a díszítés, a díszítmény egésze, dekorálás, tetszetős minták alkalmazása, amely a dekoráció valamely elemét, motívumát jelenti, dekorálás.

Az elmúlt évek jelentős fejlesztése a digitális nyomtatás. A MIMAKI nyomtató a digitális nyomtatás tartós 4 szín color tintájának köszönhetően keveri ki a lehető legszebb és legélénkebb színeket. Az öntapadós vinyl fólia, matrica nyomtatását kül- és beltérre / visszaszedhető, szürke, fekete hátú, víztiszta, matt, fényes/ anyagokra készítjük.

Kirakatok, üzletek portáljának teljes körű dekorációját elkészíthetjük az ügyféllel a  megbeszéltek ill.  helyszíni felmérést követően.

Speciális alapanyagok nyomtatása: tapétára, padlógrafikára, fényvisszaverő fóliára.

Vágógépünkkel színes öntapadós anyagokból emblémákat, szövegeket vághatunk tetszőleges méretben. Ideális megoldás a kisebb matricák nyomtatásához és körbevágásához.

Fényáteresztő és kívülről a reklám által a belátást megnehezítő, belülről meg éppen a kilátást biztosító perforált ablakfóliák látványosan feldobják üzletének színvonalát.

                                                                       

                                               Portál dekorációDekoráció öntapadós anyag


       
        One way vision
One way vision

                                  Üveg dekoráció